Primar Cocoș Nicolae

Dragi cetățeni,

Bun venit pe pagina web oficială a comunei noastre! Sunt onorat să vă adresez acest mesaj.

Această platformă online este un canal vital de comunicare prin care putem întări legăturile dintre administrația locală și voi, locuitorii comunei. Aici veți găsi informații utile despre proiectele în derulare, evenimente locale, anunțuri importante și servicii disponibile în comunitatea noastră.

Comuna noastră se dezvoltă și evoluează, iar implicarea fiecărui cetățean este esențială pentru a construi împreună o comunitate prosperă și armonioasă. Vă încurajez să fiți activi, să participați la evenimente, să vă exprimați opinia și să vă implicați în proiectele locale. Prin colaborare și comunicare deschisă, putem face diferența în viețile noastre și ale celor din jurul nostru.

Pagina web oficială este concepută să vă ofere acces rapid și facil la informațiile de care aveți nevoie. Vă invit să explorați conținutul și să ne transmiteți feedback-ul vostru pentru a îmbunătăți continuu serviciile oferite.

Administrația locală este aici pentru voi, pentru a răspunde nevoilor comunității și pentru a crea un mediu în care să vă simțiți acasă. Suntem deschiși la dialog și vom continua să lucrăm împreună pentru a face comuna noastră un loc mai bun pentru toți.

Vă mulțumesc pentru angajamentul vostru și pentru contribuția la dezvoltarea comunității noastre. Cu toții suntem constructori ai viitorului nostru, și împreună vom face comuna noastră să strălucească.

Adresa de e-mail: primaria@boita.ro
Telefon: 0269/556.005, int.13, 0269/556005